Epilepsie tiky záškuby

Dobrý den, pře 1,5rokem jsem prodělala epileptický záchvat. Po vyšetření EEG a MR mám potvrzenou epilepsii, další záchvat nebyl. Beru Lamictal 1-1-1, záchvat sice nebyl, ale mám občasné tiky nebo záškuby hlavy. Když mám před menzes tak si myslím, že je to častější a trpím bolestmi hlavy. Co s tím? Byla jsem kuřák, teď jen občas hřeším, je to tím?

Odpověď odborníka:

Dobrý den, i drobné záškuby hlavy, mohou být záchvatem, sdělte to při kontrole Vašemu neurologovi. Co se týká bolestí hlavy, záleží na spoustě faktorů a na charakteru bolesti, dle toho lékař určí, jakým typem bolesti trpíte a podle toho stanoví léčbu. Kouření záškuby hlavy nezpůsobuje. M. Hlavačková

MUDr. Magdaléna Hlavačková
MUDr. Magdaléna Hlavačková

Specializace: Neurologie
Pracoviště: neurologická ambulance Uherský Brod

 
Líbí se vám odpověď?
-3 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: