Epistaxis

Dobrý den, v květnu mi byla provedena balonková tamponáda nosu vpravo, od té doby mám neustále tak zvanou zadní rýmu, o té doby nemohu nic vysmrkat, mám často pocity jako zastydlé rýmy, pobolívá mne hlava, v noci mám pocit že se mi to přelívá hlavě, ráda bych šla na vyšetření hlavy, buď magnetickou rezonancí nebo CT hlavy. Můžete mi prosím poradit co mám dělat, nebo jestli mám nárok na to vyšetření. Děkuji H.

Odpověď odborníka:

Dobrý den, nejprve byste měla absolvovat vyšetření na ORL, pokud vás po tamponádě ještě lékař neviděl, bylo by to velmi vhodné. Jen on může doporučit jak léčebné, tak diagnostické prostředky...nárok při určitých potížích automaticky nevzniká, vše je na vyšetření lékařem /zjištění skutečnosti při vyšetření a jeho lékařských zkušenostech/ a také hlavně potížích, které máte. Hezký den.

MUDr. Jana Leskovská
MUDr. Jana Leskovská

Specializace: Radiodiagnostika
Pracoviště: Rentgenoložka

 
Líbí se vám odpověď?
+2 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: