Epulis

zdravím,v těhotenství se mi udělala na horním patře boulička-epulis,byla jsem na chir.stomatologii.,kde mi doporučuli chir.odtsranění po porodu.Bohužel se moc bojím zákroku,není možná nějaká jiná léčba?nikdo mi pořádně ani neřekl,co to obnášía co to je....momentálně kojím,nebude mít vliv na kojení?děkuji za odpověd

Odpověď odborníka:

Dobrý den, není se čeho bát. Píchne se místní znecitlivění, které se může při kojení používat -to jsou téměř všechny, možná všechny, znecitlivující látky, které se dnes v zubním lékařství používají. Bouličku i s kouskem tkáně kolem vyříznou, dá se pár stehu a půjdete domů. Předpokládám, že déle budete sedět v čekárně než bude zákrok trvat :) Přirovnal bych to k vyříznutí znamínka na kůži. Přeji hezký den.

MDDr. Stanislav Kárník
MDDr. Stanislav Kárník

Specializace: Zubní lékařství
Pracoviště: Soukromá praxe MDDr. Maxima Komleva, zubní lékař 

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: