Erdomed

Dobrý den. Chtěla bych se zeptat, jestli prášky Erdomed jsou antibiotika a mají nějaký vliv na antikoncepci?? Jestli nějak utlumují účinky nebo ne?? Děkuji

Odpověď odborníka:

Ne není to antibiotikum je to Mukolytikum, expektorans- usnadnuje vykašlávání- na natikoncepci nemá vliv

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
+11 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: