Erdomed

Dobry den, odcestovala jsem na dovolenou a dostala jsem od pani doktorky Erdomed na prudusky,protoze mi zacalo palit na plicich.Mela jsem chycene prudusky.Ale nezeptala jsem se jestli s tim mohu na slunicko, kdyz uz je mi lip. Preci nemohu od more prijet uplne bila :-( Nebo ho mam vysadit kdyz uz je mi lip?Predem dekuji za odpoved. Sarka

Odpověď odborníka:

Erdomed by se sluncem interagovat neměl. Pokud by se přece jen objevila kožní vyrážka, tak ho buď vysaďte, nebo přestanete chodit na slunce

MUDr. Vendula Bartáková
MUDr. Vendula Bartáková

Specializace: Praktické lékařství
Pracoviště: Postgraduální studium na Ústavu patologické fyziologie LF MU

 
Líbí se vám odpověď?
+2 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Předoperační vyšetření
Články: Předoperační vyšetření
Předoperační vyšetření je...
Revmatismus
Články: Revmatismus
Revmatické nemoci jsou...
Díky pravidelnému dárcovství krve zjistili panu Jaroslavovi rakovinu včas
Muzea, hrady, zámky .... 30.000 památek z celé ČR
Naposledy čtené: