Erdomed a 7+6tt

Dobrý den, prosím obvodní lékařka mi na 3-4 dny předepsala 2krát denně Erdomed dle potíží, špatně se my dýchá. Myslíte že to může mít vliv na miminko jsem v 7+6tt tedy skoro v druhém měsíci. Moc děkuji za odpověď. Š

Odpověď odborníka:

Vzhledem k informaci výrobce bych měl značné rozpaky, zda váš stav je natolik vážný, abych vám jej předepsal V předklinických studiích sice nebyly pozorovány žádné embryofetální abnormality, nicméně informace o užívání erdosteinu v době těhotenství a kojení u žen jsou omezené. Proto musí být pro užívání přípravku za těchto stavů, zejména v prvním trimestru gravidity, zvlášť závažné důvody

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
+2 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: