Erekce

dobrý den... pane doktore posledni dobou mám problem s erekci respek.s její udržení,mam stalou partnerku cca 7let,,v sexu si mužu dovolit říct že nam není nic cizí posledního cca pul až roku se u mě chut na sex "zhoršuje"a když už je chut tak--ne pokažde--zlobí erekce s ničím se nelečím prášky na tlak a jine neberu jsem nekuřák vahu si drřím plus minus stejnou-pracuji na směny cca 10 let při onanii je všechno v pořádku penis mi stoji až do konce nedavno jsem byl u urologa na běžnem vyšetření a sonu nic kloudneho mi neřekl chci se zeptat dalo by se mi pomoci nějakou lečbou bo praškama nebo jinym zpusobem? děkuji Vám moc za odpověd a přeji hezky den

Odpověď odborníka:

Dobrý den, pokud je plná erekce při onanii, ale není při pohlavním styku s partnerkou, nebude příčina tělesná. Spíše v tom, nakolik je v tu chvíli atraktivní/stimulující. Pomocí tedy může na jednu stranu krátké odepření styku ke zvýšení potřeby nebo naopak jeho zasazení do něčeho nového - prostředí, objekt, pomůcka.... Druhou možností jsou léky na podporu erekce typu Viagry, které může předepsat lékař, jsou nyní mnohem cenově dostupnější. Volně prodejné nefungují. Pokud máte zájem - mohu je předepsat, ale jsem v Plzni (ambulance.smrkova@gmail.com). Hezký den, zdraví LJ

MUDr. Luboš Janů Ph.D.
MUDr. Luboš Janů Ph.D.

Specializace: Psychiatrie
Pracoviště: Ambulance Smrková ulice, Plzeň

Líbí se vám odpověď?
+7 Ano Ne
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Psychiatrické vyšetření
Články: Psychiatrické vyšetření
Jako psychiatrické...
Játra kvalitní čaj ocení
Články: Játra kvalitní čaj ocení
Doporučení na různé čajové...
Srdeční infarkt u žen může vypadat úplně jinak než u mužů
Muzea, hrady, zámky .... 30.000 památek z celé ČR
Šupinky na nohách s varixy mohou prozradit ekzém
Články: Šupinky na nohách s varixy mohou prozradit ekzém
Nejen bolest nohou, pocit...
Výtažek z muškátu zatočí s každou virózou
Články: Výtažek z muškátu zatočí s každou virózou
V tradiční jihoafrické...
Jsou kortikoidy v léčbě alergické rýmy bezpečné?
Články: Jsou kortikoidy v léčbě alergické rýmy bezpečné?
K léčbě alergické rýmy a...
Pěšky nebo na kole - Tipy na výlety
Naposledy čtené: