Erekce

Dobrý den! Je mi 23 let mám 187 cm 88 kg a před třemi lety jsem měl varikokélu vlevo. Pozoroval jsem také mírně zhoršenou erekci.Byla mi odoperována ale erekce zůstala zhoršená. Asi rok po operaci se mi erekce ještě více zhoršila a když jsem si např. při sexu stoupl bylo do pěti vteřin po erekci. V současné době už nedokážu dosáhnout styku pro dostatečnou tvrdost.(Jinak partnerka mě podporuje a strachu ze selhání jsem se opravdu nikdy nebál) Šel jsem tedy na urologii udělali mi odběr testosteronu a sono scrota- vše v pořádku a řekli mi že varikokela s kvalitou erekce nemá nic společného a poslali mě na Andrologii. Čekám na vyšetření skoro 3 měsíce-pacientů je mnoho, takže než se na mě dostane řada měl bych na vás dotaz: Je pravda, že varikokéla nemohla zapříčinit mé problémi s erekcí? A ještě se chci zeptat: mohou tablety např. Viagra nebo Cialis trvale vyřešit problém s erekcí nebo jsou předepisovány pouze jako prostředek k navození erekce? Předem děkuji za zodpovězení. Michal, Tábor.

Odpověď odborníka:

Dobrý den, sama varikokéla pravděpodobně potíže s erekcí nezpůsobí, operace jako taková by ale mohla cévní a nervové svazky porušit a poruchu erekce způsobit. Viagra ani Cialis trvale problém s erekcí nevyřeší, používají se pouze k jejímu navození a po odeznění jejich účinku se vše vrací do původního stavu.

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: