Erekce

Dobry den, v mem pripade se jedna o problemy se vzrusivosti a erekci. S potizemi se potykam zhruba posledni dva roky a jsou pro me velmi obtezujici, znepokojive, frustrujici. Tim spise, kdyz jsem ve vekove kategorii do 25 let. Pohlavni styky jsem v poslednim roce mel, ale vesmes se projevily vyse popisovane problemy. Mam psychoterapeuta a tez zkusenosti se skupinovou terapii, problemy prisuzuje spise psychice, jakemusi soucasnemu osobnostnimu nastaveni a zkusenostem z minulosti. Desi me ale skutecnost, ze problemy s erekci mam tez pri masturbaci. Vlastne na to nemam uz ani chut. Ranni erekce obcas zaznamenavam (muze to byt i tak organicky problem?). Muzete mi poradit, co mam v takove situaci delat? Je vhodne navstivit sexuologii, popr. jake ma sexuologie prostredky k tomu, aby se dobrala k tomu, kde je u me problem? Jaka je pravdepodobnost uspesneho reseni takoveho problemu? Budu rad za vycerpavajici odpoved, ktera mi poradi, jak se v soucane situaci zachovat tak, abych neco nezanedbal, a treba podpori v tom, ze to neni neresitelne. Prijde mi totiz, ze ma sexualita ma potencial byt ve stale vetsim utlumu. Predem diky za odpoved.

Odpověď odborníka:

Dobrý den, děkujeme za Váš e-mail. Bude třeba zjistit příčiny Vašich potíží s erekcí. Potíže s ranní erekcí, masturbační erekcí a snížení chuti ke styku svědčí pro tělesný (organický) problém; potíže mohou být i smíšeného organicko- psychogenního původu. Účinná léčba je možná na základě diagnostiky provedené při odborném vyšetření. Doporučuji Vám vyšetření a léčbu na pracovišti, které má s těmito problémy zkušenosti. S pozdravem MUDr. Vladimír Kubíček, CSc. primář Centrum andrologické péče www.androcare.cz

MUDr. Vladimír Kubíček, CSc.
MUDr. Vladimír Kubíček, CSc.

Specializace: Andrologie
Pracoviště: Centrum andrologické péče

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: