Erekce

Dobry den, je mi 22 let . Uz minimalne dva roky, mam problem ze neudrzim erekci vice jak dvakrat po vyvrchleni. Drive jsem mohl treba 5krat. Posiluju a byla mi zjistena variokela. Muze mit vliv na erekci ? Predem dekuji za odpoved.

Odpověď odborníka:

Dobrý den, i u normálního zdravého muže dochází vždy po ejakulaci k latentní fázi, kdy po určitou dobu není možná další erekce i přes silné dráždění. Po této době vše funguje zase správně. Varikokéla na to nemá žádný vliv, ta může spíše ovlivňovat kvalitu spermiogramu, záleží na její velikosti. Pokud by Vás to obtěžovalo, lze varikokélu chirurgicky odstranit.

MUDr. Renata Kavanová
MUDr. Renata Kavanová

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: soukromá praxe My.Gyn, s.r.o.

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x