Erekce

Dobrý den, předem se chci omluvit za chyby a mé vyjadřování hodně se stydím. Poprvé se mě stalo že po předehře mě tzv. klesl penis a bylo po všem, hodně mě to naštvalo. Po cca měsíci jsme to zkoušeli znovu a stalo se mě to znova. Celou dobu při předehře atd. vše fungovalo dobře a stálo tak jak má ale těsně před samotným aktem jsem dostal strach aby se to nestalo znovu a bylo po všem. Možnost že mě přítelkyně nepřitahuje si myslím že můžu vyloučit když předtím vše šlo dobře ne? Chtěl bych se zeptat co s tím můžu dělat popřípadě co by mě pomohlo.

Odpověď odborníka:

Dobrý den, s velkoou pravděpodobností je Váš problém způsoben právě psychicky, nyní už ze strachu, že k problému s erekcí opět dojde. Jestli při masturbaci nemáte žádné problémy, ty se dostavují až při pokusu o styk s přítelkyní, zkusila bych po nějakou dobu přestat usilovat pouze o pohlavní styk ve formě peno-vaginálnísoulož/. To znamená, že budete s přítelkyní zkoušet různé jiné varianty sexuálního styku, s jediným zákazem a to je soulož. Po určité době, pokud bude všechno fungovat, erekce bude dostatečná a vy získáte zpět jistotu, můžete po dobré přípravě zkusit i soulož. Jestliže se budete pokoušet o soulož nyní dál, jenom prohloubíte strach a obtíže se ještě zvýrazní.

MUDr. Renata Kavanová
MUDr. Renata Kavanová

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: soukromá praxe My.Gyn, s.r.o.

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: