Erekce a dlouhodobe uzivani tablet

Mam problem s erekci a dlouhodobe uzivam leky na podporu Viagra tu jsem dostal predepsanou od lekare ale take uzivam delsi dobu lek Sildenafil tablets 100 mg. Muze to mit vliv na muj zdravotni stav nebo neco na zdravi neberu celou tabletu jen ctvrtku staci mi k erekci ale prijde mi ze jsem potom celkem podrazdeny boli me zaludek a klouby,muze to mit vliv na zdravi?

Odpověď odborníka:

Dobrý den, nejedná se o typické vedlejší účinky. Nemělo by to být tím

MUDr. Jan Vašinka
MUDr. Jan Vašinka

Specializace: Urologie

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: