Erekce ovlivnena leky na srdce

zdravim pane doktore chci se zeptat pritel mel v cervnu srdecni prihodu bylo mu nasazeno dr lek bryliik a po celou tuhle dobu uzivani je sex s nim na bode mrazu neni schopen erekce a stoporeni jak kdysi prasky ma brat rok vrati se nam zpet nas sexualni zivot zas na plno.on se vzrusi citi vse i ud se stopori ale holt to nekdy nejde ale souloz neni dekuji moc za odpoved ala

Odpověď odborníka:

Nejprve budete muset přesně uvést jméno léku, jejž Váš přítel užívá - dr lek bryliik, ani lek bryliik, ani bryliik nenacházím v registru léků, který vede SŮKL (Státní ústav pro kontrolu léčiv) - je škoda, že jste ho pečlivěji neopsala, mohl bych Vám odpovědět přesněji. Jinak všeobecně je zapotřebí o problémech s erekcí po lékách s lékařem, který je předepisuje - jistě půjde lék vyměnit za jiný, který tento nežádoucí účinek nevykazuje! Dr. Borovanský

MUDr. Vladislav Borovanský
MUDr. Vladislav Borovanský

Specializace: Psychiatrie

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: