Eryfluid

Dobrý den paní doktorko. Je možné používat Eryfluid po holení podpaží trvale? Jediný problém vidím v bakteriální rezistenci. Tam by se pak ale nasadilo jiné ATB, ano? Jestli nehrozí žádné jiné zdravotní riziko. Popř. jak dlouho lze používat při frekvenci holení 1 týdně. Děkuji Vám.

Odpověď odborníka:

Zdravotní riziko není, pokud se obáváte vzniku rezistence, je vhodné zvolit kombinovaný přípravek (Zineryt).

MUDr. Eva Dogoši
MUDr. Eva Dogoši

Specializace: Dermatovenerologie
Pracoviště: Soukromá kožní ambulance

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: