Erytrashma

Dobrý den, před měsícem jsem si koupil na doporučení micetal gel, ale po 4 tydnech užívaní bez lepšení, co bych tedkon měl používat? Děkuji

Odpověď odborníka:

Pokud skutečně nedošlo ke zlepšení a pokud skutečně jde o erythrasma, pak je třeba použít batrafen ( ten je jen na recept)

MUDr. Eva Dogoši
MUDr. Eva Dogoši

Specializace: Dermatovenerologie
Pracoviště: Soukromá kožní ambulance

 
Líbí se vám odpověď?
-1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: