Escapelle

Dobrý den, ráda bych se Vás poptala skrz tuto pilulku \'\'escapelle\'\'. Původně jsem si chtěla koupit \'\'ellaone\'\' ale tento produkt byl vyprodaný, a tak mi slečna nabídla \'\'escapelle\'\'. Všimla jsem si na interentu, že by se pilulka neměla používat pokuď má uživatel problémy s hormony, což jsem si všimla až po užití. Měla jsem tento rok, posledních 8 měsíců nepravidelnou menstruaci přičemž jsem 3 měsíce nemenstruovala a musela jsme užívat \'\'medocriptine\'\'. K pohlavnímu styku došlo včera a dnes jsem užila pilulku. Je nějaké riziko, že bych byla i přes to těhotná jelikož jsem měla problémy s výšeným hormonem? Děkuji za pochopení a těším se na brzkou odpověď

Odpověď odborníka:

Escapelle je velmi spolehlivá ke graviditě by dojít nemělo. Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
-1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: