Escapelle

Dobrý den, 6.5. jsem užila pilulku po, 18 h. po styku. Bezprostředně po užití jsem nekrvácela. Znamená to, že se další menstruace má dostavit v obvyklém termínu? To je už 7.2. Minulý měsíc jsem ji totiž měla s dvanáctidenním zpožděním a to jen díky hormonální injekci. Není možné, že jsem těhotná? Co dělat v případě, že se menstruace nedostaví v termínu? Děkuji.

Odpověď odborníka:

Doporučuji postupovat podle informace v příbalovém letáku Po užití přípravku ESCAPELLE se po se po uplynutí třech týdnů doporučuje navštívit gynekologa , aby jste se ubezpečila , že ESCAPELLE byl účinný, Pokud se menstruační krvácení opozdí o více než 5 dní nebo je mimořádně slabé nebo silné, vyhledejte lékaře v co možná nejkratší době. Pokud otěhotníte i přes to , že jste užila tento přípravek je důležité , aby jste navštívila lékaře

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: