Escapelle

dobrý den stala se nám s přítelem nepříjemná věc a to prasknutí kondomu. 4 hodiny na to jsem použila pilulku escapelle. Jak vysoká je šance že bych mohla být těhotná? není možné že nějaké faktory ovlivňují působení té tabletky? jak by se mělo moje tělo chovat? slyšela jsem že pilulka vyvolá menstruaci a já 3 dny po požití jsem ještě nedostala menstruaci. Znamená to, že je tu šance, že jsem těhotná? je mi 17 a studuji takže by to nebylo nic moc. A popřípadě kdybych byla těhotná co se s tím ještě dá udělat? nemůžu teď mít dítě. Poradtě prosím Bára

Odpověď odborníka:

Nezneklidňujte se zbytečně,Escapelle je velmi spolehlivá,,menses může přijít i ve vašem normální termínu, gravidita je vysoce nepravděpodobná, hlavně zachovejte klid, protože vše v těle je řízeno přes centrální nervový systém,včetně menses. Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: