Escapelle

Dobrý Den hned druhý den po styku chráněném kondomem,který trošku sjel. jsem užila raději Escapelle.Za pět dnů se dostavilo 3 denní špinění.První den špinění a další dva dny slabší menses.Chci se zeptat mám být tedy v klidu?Děkuji

Odpověď odborníka:

Dobrý den, v klidu buďte, možnost otěhotnění je zcela mizivá. Ale těhotenský test si s odstupem pro kontrolu udělejte.

MUDr. Martina Hasilová
MUDr. Martina Hasilová

Specializace: Gynekologie
Pracoviště: Ústav pro péči o matku a dítě, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x