Escitalopram farmax 10mg

Dobrý den,13 dní beru Escitalopram farmax 10mg a psychicky je mi již celkem dobře.Jen mě začal šíleně pálit nos.Jak kdyby rýma,ale žádnou nemám.Jen tak hořce polykám a pálí mě ten nos a mám ho naprosto suchý.Myslíte,že to může být nežádoucí učinek nebo nachlazení.Děkuji Leona

Odpověď odborníka:

Milá Leono. Pokud ke mně do ordinace přichází pacient,kterému nedávno nasadili lék a on má dojem,že problémy,které nyní nastávají s lékem souvisí,vždy uznám,že má pravdu! Zeptám se jej,zda lék chce či nechce vysadit. Vždy mám pacienty k tomu, aby přečetli přibalový leták a rozhodli,zda jim to malé či větší riziko nepříjemných komplikací,které s daným lékem vadí či nikoliv. Učiňte,prosím to,co Vám radím. Zde je odkaz na originální přípravek ze kterého je ten licenční,který berete odvozen. http://www.lekarna.cz/cipralex-10mg-28x10mg-potahovane-tablety/ Budete li mít zájem o moji alternativu,kterou pacientům nabízím již po léta a ona funguje nesrovnatelně lépe než varianta chemická,napište mi na mens-sana@seznam.cz S poděkováním za Vaši důvěru a přáním brzkého uzdravení Petr Jugas

MUDr. Petr Jugas
MUDr. Petr Jugas

Specializace: Neurologie
Pracoviště: Soukromá praxe neurologie

 
Líbí se vám odpověď?
+3 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: