Esenciální tremor rukou

Prosím o radu.Začala jsem užívat lék Exelon 3,0mg a mám eseciální tremor rukou.Bylo mi doporučeno přestat užívat Rivotril který prý může ovlivňovat zhoršující se pamět a lék Exelon by to mohl nahradit. Tremor ale setrvává a občas se zhoršuje.V letáku jsem se dočetla že se Exelon nemá užívat při tremoru.Nevím jak tomu rozumět.Exelon mě byl nahrazen za lék Alzil který jsem musela přestat užívat pro nadměrný tlak v hlavě.Beru ještě Tolucombi 40mg/12,5mg.Nadměrně se potím a mám nepravidelný spánek.Souvisí to a co dělat.Děkuji.

Odpověď odborníka:

Dobrý den, bude nutné se poradit s lékařem, který lék nasadil. Dle letáku může Exelon zhoršovat třes, ale nemám s tímto lékem žádné zkušenosti.

MUDr. Vladimíra Cejnarová
MUDr. Vladimíra Cejnarová

Specializace: Praktické lékařství

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: