Euthyrox

Dobrý den,mohu užívat půl tbl.Euthyroxu 50 i přesto,že mám hodnoty hormonů štítné žlázy v normě?Dostala se mi totiž informace,že to pomůže při hubnutí,jen nevím jestli mi to nějak neublíží a hlavně pomůže shodit,samozřejmě spolu s úpravou životosprávy.Děkuji za odpověď

Odpověď odborníka:

Dobrý den, to by opravdu nemělo žádný smysl. Při hubnutí by vám to moc nepomohlo. Raději pouze upravte životosprávu.

MUDr. Martina Přichystalová
MUDr. Martina Přichystalová

Specializace: Pediatrie

 
Líbí se vám odpověď?
+3 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené:
 
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x