Euthyrox

DOBRÝ DEN.MÁM VYOPEROVANOU ŠÍTNOU ŽLÁZU V R. 2010,BERU EUHTYROX.NYNÍ MÁM HODNOTY DLE KRVE PRÝ JAKO PŘI HYPERFUNKCI ŠÍT.ŽL.CHTĚL BYCH SE ZEPTAT JESTLI SE V TOMTO PŘÍPADĚ EUTHYROX SNIŽUJE NEBO ZVYŠUJE.DÍKY

Odpověď odborníka:

Dobrý den, pokud máte hodnoty jako při hyperfunkci štítné žlázy, máte nadbytek hormonů štítné žlázy, tudíž se dávka Euthyroxu snižuje. Mějte se hezky.

MUDr. Viktória Ďurovcová Ph.D.
MUDr. Viktória Ďurovcová Ph.D.

Specializace: Endokrinologie
Pracoviště: Soukromá endokrinologická ambulance, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: