Euthyrox a bušení srdce

Dobrý den, jsem po odstranění půlky ŠŽ - nezhoubný uzel, beru Euthyrox 75, asi po 14 dnech mi začalo bušit srdce, tlak jsem měla 140-164, puls 85-95 (až 101). Před medikací jsem měla vždy spíše nižší tlak. Odběr krve (TSH, fT4) byl v pořádku. Endokrinoložka mi řekla, že tato reakce není po Euthyroxu, výměna za Letrox by prý nic neřešila. Chtěla bych se zeptat, jestli je pravda, že by výměna za Letrox opravdu nic neřešila a co je tedy příčinou mých problémů. S ničím jiným se neléčím. Děkuji za odpověď.

Odpověď odborníka:

Dobrý den,

MUDr. Viktória Ďurovcová Ph.D.
MUDr. Viktória Ďurovcová Ph.D.

Specializace: Endokrinologie
Pracoviště: Soukromá endokrinologická ambulance, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené:
 
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x