Euthyrox, letrox

Dobry den. Chtela jsem se zeptat, zda je mozne si navysit davku euthyroxu ci letroxu za ucelem ubytku na vaze, i kdyz mam hormony uz v normalu? Nekde jsem cetla, ze tyto hormony podporuji hubnuti.tPredem dekuji za odpoved.

Odpověď odborníka:

Vážená slečno/paní Taťáno, Euthyrox ani Letrox nepatří mezi léčivé přípravky určené primárně k redukci nadváhy. Smyslem jejich užívání je korekce snížené funkce štítné žlázy. S pozdravem, MH.

MUDr. Milan Hrubý
MUDr. Milan Hrubý

Specializace: Nefrologie

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: