Evelor

Dobrý den, mám zvýšenou hladinu HPV virů a dnes jsem si koupila Evelor. Lékař mi ho doporučil s tím, že může pomoci, ale i nemusí. Všude jsme se dočetla jen to, že zpomaluje stárnutí. Má to vůbec nějaký účinek na můj problém? Nebyl by lepší jiný prostředek?..myslím čípky, nebo výplachy Děkuji za odpověď

Odpověď odborníka:

Jsou k dispozici očkovací látky zabraňujícím virovým infekcím- očkování proti viru HPV, který může způsobit rakovinu děložního čípku, Evelor nemude mít na virus žádný vliv. Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
-5 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Včasná diagnóza osteopenie může ochránit před vznikem osteoporózy
Obrna
Články: Obrna
Určitě si představíte...
Před řídnutím kostí chraňte celou rodinu, nejen sebe
Články: Před řídnutím kostí chraňte celou rodinu, nejen sebe
Osteoporóza neboli řídnutí...
Muzea, hrady, zámky .... 30.000 památek z celé ČR
Nachlazení, viróza, nebo chřipka?
Články: Nachlazení, viróza, nebo chřipka?
V zimě se potýkáme s...
Herpes genitálií
Články: Herpes genitálií
Herpes (opar) genitálií...
Pěšky nebo na kole - Tipy na výlety
Naposledy čtené: