Extra systoly

Dobrý den,mám holčičku 3 roky,při poslechu zjistila doktorka že malá má o 3 stahy více za minutu,na ekg se to potvrdilo. Jsme objednaní na př.týden na sono srdíčka. ale až na 9.7 na ekg 24 hodinové,7.6 máme letět na týden na dovolenou,chtěla jsem se zeptat zda 2 hodinový let může malou nějak ohrozit? Pevně doufám,že ne.žádné zdravotní problémy jinak nemá,na systoly se přišlo náhodně..Děkuji

Odpověď odborníka:

Dobrý den, bude vhodné se poradit s ošetřujícím lékařem. Pokud jde o extrasystoly ty nejsou nebezpečné, mají je všichni lidí, ale pouze někteří je pociťují. Píšete, že vaše holčicka si na nic nestěžuje.

MUDr. Zbyněk Cejnar
MUDr. Zbyněk Cejnar

Specializace: Vnitřní lékařství

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: