Extrakce

Dobrý večer, mám takový dotaz, za týden se chystám na extrakci pravé horní a dolní osmičky. Doktor mě postrašil, že může dojít k poškození jedné části trojklaného nervu a dojde k poruše citlivosti spodní čelisti. Je to opravdu tak časté ?? Mám před svatbou, a bojím se aby ty následky nebyly trvalé. Moc děkuji za odpověď

Odpověď odborníka:

Dobrý den, tato komplikace hrozí u hluboce uložených dolních zubů moudrosti, jedná se o vzácnou komplikaci, kterou ale nelze vyloučit. S pozdravem, Jan Stuchlík

MUDr. Jan Stuchlík
MUDr. Jan Stuchlík

Specializace: Zubní lékařství
Pracoviště: Dentální klinika Jan Stuchlík

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: