Extrakce horních osmiček

Dobrý den, bylo mi doporučeno nechat si obě osmičky vytrhnout s tím, že je sice možné malé kazy, které na nich mám spravit, nicméně stejně se zuby budou dál kazit. Prý není možné je jakkoliv tak jako tak vyčistit. Je extrakce opravdu správné řešení? Nerozestoupí se mi ostatní zuby? Děkuji, Anna.

Odpověď odborníka:

Dobrý den, při extrakci osmiček se zuby určitě nerozestoupí. Nikdo vás nemůže k extrakci nutit, zkuste jejich opravu a teprve potom, kdyby se opravdu dále kazily, si je můžete nechat vyndat.Hezký den.

MUDr. Jana Leskovská
MUDr. Jana Leskovská

Specializace: Radiodiagnostika
Pracoviště: Rentgenoložka

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: