Extrakce zubu

Dobrý den, moje stomatoložka mi léčila stoličku tak dlouho až mi z ní zbyly jen kořeny a skořápka poloviny okraje zubu. Jednou mi po injekci Supracainu bylo špatně od žaludku a bolela mne hlava dva dny, jako při migréně. Bojím se extrakce tohoto zbytku zubu bez injekce. Lze použít nějaký jiný přípravek než Supracain? Děkuji za odpověď.

Odpověď odborníka:

Dobrý den, Aleno, existují i jiné přípravky v injekcích pro místní znecitlivění - požádejte vaši zubní lékařku o jiný, naprostá většina stomatologů má v ordinacích výběr.

Poradna uLékaře.cz

Nečekejte a poraďte se ihned s naším lékařem!

Rychlá odpověď

již do 6 hodin

Za pár kaček

již od 29 Kč

A bez čekání

žádné čekárny a nemocnice

 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Zánět žil
Články: Zánět žil
Co bychom měli vědět o...
Ideální
Tuberkulinový test
Články: Tuberkulinový test
Tuberkulinový test je...
Pěšky nebo na kole - Tipy na výlety
Zánět slepého střeva
Články: Zánět slepého střeva
Zánět slepého střeva vzniká...
Kvasinková infekce pochvy
Články: Kvasinková infekce pochvy
Kvasinková infekce pochvy...
7 800 Tipů kam na výlet z celé ČR
Turistikou ke zdraví s Turistika.cz
Naposledy čtené: