Extrakce zubu

Dobrý den, jsem tři dny po trhání osmičky, ještě mam stehy, je už možné pit alkohol po tomto výkonu? Beru warfarin, mam poruchu srážlivosti krve.(vim, ze se na tento lék pit nema, ale obcas si dam pivo.) Děkuji za odpověď

Odpověď odborníka:

Dobrý den, tři dny po extrakci zubu již alkohol pít lze (pokud ovšem neužíváte antibiotika). Důležité je stále nechat ránu co nejvíce v klidu, aby se nevyplavila krevní sraženina, která je velmi důležitá pro klidné hojení rány. S přáním hezkého dne, Jan Stuchlík

MUDr. Jan Stuchlík
MUDr. Jan Stuchlík

Specializace: Zubní lékařství
Pracoviště: Dentální klinika Jan Stuchlík

Poradna uLékaře.cz

Nečekejte a poraďte se ihned s naším lékařem!

Rychlá odpověď

již do 6 hodin

Za pár kaček

již od 29 Kč

A bez čekání

žádné čekárny a nemocnice

Diskuze čtenářů Nové téma | zodpovězené dotazy
zuby | Od: Anna | 17.7.2016 15:30
Dobrý den, mela bych dotaz,
navstevuji sveho Zubního lekare
vice než bych chtěla, chodim tam
nekolik mesicu, pohotovostne,
jelikos kdyz me objednana tak je
to za pul roku i dyl, mezi tim zuby
co me trapi stale spravuje a
objednava za dalsich pul roku,
mam zuby rozdelaane, bolave,
nevim s kterým driv zajit, trhaly
mi moudraky, a u jedoho mi zubar
nechal koren, nevedel otom, a
dodnes tvrdi že to neni možne, a
že rengen nenasel, řekly mi to v
Zubní ordinaci kam me odeslal na
vyšetreni, udelaly mi radny rengen
kde mi rekly že mam spatne
udelane zuby, rada bych kdybych
nemusela navstevovat zubare tak
casto, prichazim o zuby a už jich
moc nenam, je mi 33. let a timhle
spusobem budu za chvilku bez
zubu. mužete mi poradit co stim.
dekuji
reagovat
re:zuby | Od: uLékaře | 18.7.2016 09:35
Dobrý den,
děkujeme za dotaz. Aby Vám lékař
mohl odpovědět, poprosím Vás, abyste dotaz
zkopírovala a vložila přímo do poradny na těchto
stránkách: http://www.ulekare.cz/poradna.
V poradně se Vám bude lékař věnovat.

Děkujeme a doufáme, že vše bude v pořádku.
reagovat
Vytrženi stoličky | Od: Anna | 17.7.2016 15:29
Dobry den, chtela bych požadat o
radu, byla sem u Zubare že me
bolí celist a dasen na leve strane,
řekl že je to zanet sline zlazy, byla
sem odeslana na vysetreni do
Plzne, kde mi rekly že slina žlaza
je v poradku, ale ze zuby sou
spatne udelane, že to muže
spusobovat zub který neni dobre
udelaný, tak ho vytrhl, prvni den
sem otekla, a zacalo to bolet,
skubat, neunosne, dostala sem
antibiotika, ty už sem dobrala, je
to již sedum dni, a stale to boli,
nejsem schopna fungovat bez
ibalginu, musím ho brat každý
ctyři hodiny, zubar rekl že se to
hoji dobre, vycistil to a
zadrenoval, a presto to stale boli,
stale v tom skube, sem stoho už
vyčrpana. je tohle normalni.
dekuji
reagovat
re:Vytrženi stoličky | Od: uLékaře.cz | 18.7.2016 09:36
Dobrý den,
děkujeme za dotaz. Aby Vám lékař
mohl odpovědět, poprosím Vás, abyste dotaz
zkopírovala a vložila přímo do poradny na těchto
stránkách: http://www.ulekare.cz/poradna.
V poradně se Vám bude lékař věnovat.

Děkujeme a doufáme, že vše bude v pořádku.
reagovat
 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: