Extrakce zubů

Dobrý den, prosím o odhad časového odstupu po extrakci levé dolní 4 (včera, zatím bez otoku a téměř bez bolesti) a následné extrakce levé dolní 7 a 8. Samozřejmě chápu, že to nakonec určí lékař. Mám chronický zánět dásní (před lety 1x resekce, 2x incize). Žena 53 let, užívané léky jsou na snížení krevního tlaku, na sníženou funkci štítné žlázy a na reflux. Děkuji předem za Vaši odpověť.

Odpověď odborníka:

Váš dotaz není dost jasný - jakého odstupu: mezi extrakcemi, nebo dalšího zákroku na léčení zánětu dásní, nebo odstupu k protetickému řešení, nebo odstupu k implantologické léčbě? Mezi extrakcemi nemusí být časový rozestup žádný - omezením by snad mohlo být jedině množství použíté anestezie, nebo vážnější onemocnění s poruchou srážlivosti krve. S pozdravem MUDr. Piskáček Praha 5

MUDr. Jaromír Piskáček
MUDr. Jaromír Piskáček

Specializace: Zubní lékařství
Pracoviště: Dental clinic Dr. Piskáček, Praha - Anděl

 
Líbí se vám odpověď?
+2 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Psychiatrické vyšetření
Články: Psychiatrické vyšetření
Jako psychiatrické...
Játra kvalitní čaj ocení
Články: Játra kvalitní čaj ocení
Doporučení na různé čajové...
Srdeční infarkt u žen může vypadat úplně jinak než u mužů
Muzea, hrady, zámky .... 30.000 památek z celé ČR
Šupinky na nohách s varixy mohou prozradit ekzém
Články: Šupinky na nohách s varixy mohou prozradit ekzém
Nejen bolest nohou, pocit...
Výtažek z muškátu zatočí s každou virózou
Články: Výtažek z muškátu zatočí s každou virózou
V tradiční jihoafrické...
Jsou kortikoidy v léčbě alergické rýmy bezpečné?
Články: Jsou kortikoidy v léčbě alergické rýmy bezpečné?
K léčbě alergické rýmy a...
Pěšky nebo na kole - Tipy na výlety
Naposledy čtené: