Extrasystoly

Dobrý den, nejspíše mě trápí extrasystoly (podle toho, co jsem kde četla), dočetla jsem se že nejsou nebezpečné. Ale já mám vrozenou vadu - zúženou aortu (s tím jsem byla na operaci) a nyní stále docházím na kardiologii, hlídají mě a prý stále něco malého mám (nevím co přesně). Myslíte, že ani pro mě nejsou extrasystoly nebezpečné? Mám z toho strach, je to velmi nepříjemné.

Odpověď odborníka:

Dobrý den, extrasystoly nejsou nebezpečné, jsou hlavně nepříjemné. Nevím jaké máte přesně potíže ze srdcem. Další dotazy musíte směřovat na svého ošeřujícího kardiologa.

MUDr. Zbyněk Cejnar
MUDr. Zbyněk Cejnar

Specializace: Vnitřní lékařství

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: