Extrasystoly

dobrý den, mám extrasystoly ale i přesto že jsem měla holtra a měla jsem je v tu dobu a cítila jsem je pan doktor je prostě na tom holtru neviděl...už je mám cca 3 týdny v kuse..prodělala jsem chřipku a od té doby je mám, mám taky prolaps mitrální chlopně, chodím každé dva roky na kontrolu byla jsem před 3 měsíci...trápí mě ty extrasystoly časté bolí mě na hrudníku a je mi špatně...už jsem teda i psychycky z toho neštastná...měla bych zajít k dr? k psychologovi jsem objednaná...také jsem špatně spala ...ty extrasystoly mám jen v pohybu nebo při práci...jde udělat něco aby je člověk tak nevnímal a co ta bolest na hrudníku? bojím se infarktu nebo zástavy...je mi 33 děkuji šárka

Odpověď odborníka:

Vážená paní Šárko, pokud jste byla vyšetřena v kardiologické ambulanci a holterovský monitoring neprokázal estrasystoly během sledovaného období, doporučuji domluvit se s kardiologem na zátěžovém testu (ergometrii), při němž se poruchy srdečního rytmu většinou zvýrazní. Při pochybách o spolehlivosti výsledku holterovského měření Vám navrhuji podstoupit totéž vyšetření v jiném zdravotnickém zařízení v rámci tzv. "druhého názoru" (second opinion). S pozdravem, Milan Hrubý.

MUDr. Milan Hrubý
MUDr. Milan Hrubý

Specializace: Nefrologie

 
Líbí se vám odpověď?
+4 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: