Extrasystoly

Už v těhotenství jsem chodila na dětskou prenatální kardiologii s nálezem. Dnes jsme byli na kontrole a stále tomu boužel nerozumím. Dítě má atypický svalový trámec v LV bez hemodynamického významu,opticky přepažující levou komoru směrem k hrotu bez vlivu na vtok či výtok. Během vyšetření zachyceny sporadické extrasystoly. Stále nevím co nás do budoucna čeká. Proto bych chtěla napsat váš názor, zda-li to vidíte jakou závažný problém. Děkuji Denisa

Odpověď odborníka:

Nejsem dětský kardiolog. Proto bude vhodné nález konzultovat s lékařem, který Vás na UZ poslala. Myslím, že nyní vám nikdo neřekne, co vás do budoucna čeká. Malé děti rychle rostou, vše se rychle mění. Přeji Vám, ať vše dobře dopadne.

MUDr. Zbyněk Cejnar
MUDr. Zbyněk Cejnar

Specializace: Vnitřní lékařství

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: