Extrasystoly při ad

Dobrý den, je mi 56let, žena, od 53 provedena histerotomie, na tlak Prestarium Neo combi 5 mg ráno, od ledna jsem užívala na panickou poruchu Deniban, následně Seropram kapky, které byl následně vysazeny – extrasystoly. Poté provedeno SONO, CT srdce, Holter, kolonosklopie, gastroskopie – vše negativní T.č. užívám antidepresivum Remood 20 mg ráno a cca 2 měs. klid, poslední dobou cca 14dní znovu extrasystoly jak přes den tak večer s 2-3 hod přestávkou. Nijak mě to nezatěžuje, nezadýchávám, nemám mdloby a j. Jen ten pocit toho přeskakování mě znervozňuje. Tyto stavy docela mizí při větší pohybu, ale v klidu (v sedě) po jídle opět se objeví. Když si vezmu 1/4 trimepranolu tak se to ustálí.

Odpověď odborníka:

Dobrý den, píšete, že extrasystoly cítíte, ale nepíšete, že byly potvrzeny na ekg. Nicméně trimepranol je lékem pro srdeční arytmie a jestliže je účinný, měla byste pokračovat v léčbě a kontrolách dle doporučení vašeho ošetřujícího lékaře.

MUDr. Miroslava Frčková
MUDr. Miroslava Frčková

Specializace: Praktické lékařství
Pracoviště: Praktická lékařka pro dospělé

 
Líbí se vám odpověď?
+3 Ano Ne
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: