Extrémně krátká uzdička

Mám extrémně krátkou uzdičku. Při erekci se kůže ohrne zhruba do půlky žaludu. Sex je nemožný, zemřel bych bolestí. Problém je, že nechci obřízku. Byl by penis normální po odstranění uzdičky? Dokážu si totiž představit, že by se kůže bez uzdičky ohrnovala až moc a penis by pak byl nepoužitelný. Navíc mám panickou hrůzu z odhalení se před doktorem. Proto bych chtěl vědět, jestli je reálné abych si uzdičku odstranil sám za pomoci sterilního skalpelu, znecitlivující masti atd... Předem děkuji za odpověď na možná šílený ale upřímný dotaz.

Odpověď odborníka:

Neradil bych Vám, abyste se pokoušel toto citlivé místo sám nějak ošetřit- silné krvácení, zjizvení a mohl byste mít obtíže se stykem navždy. lékař urolog- běžně tyto problémy řeší, stud není na místě !

MUDr. Jiří Bastl
MUDr. Jiří Bastl

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Privátní ambulantní zařízení Gynosan, s.r.o.

 
Líbí se vám odpověď?
+3 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: