Falešné těhotenství

Dobrý den prosím vás o radu 29.5 jsem vysadila antikoncepi po 8 letech užívání s roční pauzou první dny probíhaly v pořádku poté mi doktor našel prasklou cystu po ovulačním dni,ted mám 5 dní vynechání ms dělala jsem si 4 těhotenské testy a všechny ukazují slabou druhou čárku mám to brát jako pozitivní nebo negativní výsledek?a může se stát že jako prvorodička budu mít samovolný potrat jsem totiž kuřačka.Děkuji za odpověd

Odpověď odborníka:

Dobrý den, viditelná druhá čárka značí pozitivní výsledek. Samovolný potrat nelze vyloučit u žádného těhotenství, ani u prvorodiček, ani u vícerodiček, ani u nekuřaček.

MUDr. Martina Hasilová
MUDr. Martina Hasilová

Specializace: Gynekologie
Pracoviště: Ústav pro péči o matku a dítě, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: