Farmaceutická miniinterupce

Dobrý den,prosím Vás, Farmaceutická miniinterupce je možná do 49.dne... Byla jsem 19.9.u doktorky která mi potvrdila, že jsem těhotná. Měla jsem se rozhodnout zda jít na miniinterupci nebo si mimi nechat. Rozhodnout jsem se měla do 27.9.k doktorce jsem ale nešla. (Dnes28.9.)Pořád váhám, do žádosti na miniinterupci farmaceutickou mi napsala: děloze 1 GS vel.4+4,okolí volné gyn.vyšetření19.8. Poslední měsíčky18.8. Mám ještě možnost jít na farma.miniinterupci? Popřípadě kolik dnů. Mockrát Vám děkuji za odpověď. M.G.

Odpověď odborníka:

Pokud byly menses 18.8 je to dnes 6+5 týdnů tedy 47 dní. Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: