Fascikulace v lýtkách

Dobrý den, je to již tak 5 měsíců, co jsem si všiml záškubú v obou lýtkách. Tehdy mi doktor řekl, ať si koupím megnesium a dám pomerančový juice. To jsem udělal, nějak neřešil, ale za poslední měsíc se koukám denně a mám neustálé záškuby v obou lýtkách. 2 týdny používám MG+B6 MAXI MAG, ale vůbec se to nelepší. Na jedné noze dokonce občas i cítím, že se tam něco děje. Teď mě i pravé lýtko pobolívá, ale jelikoý sportuji, může být i natažené, ale neuvědomuji si, že bych si ho natáhl. Nevíte co by to mohlo být? Chtěl sem se objednat na neurologii, ale všude se mě objednají až tak za 2 měsíce, tak nevím zda čekat nebo jít někam na ambulanci, jak by to mohlo bát vážné? Děkuji Tomáš K.

Odpověď odborníka:

Dobrý den, riziko prodlení neurologické vyšetření spíše není, pokud máte pochybnosti, obraťte se na sveho praktického lékaře. Magnesium používejte v dostatečné dávce.

MUDr. Magdaléna Hlavačková
MUDr. Magdaléna Hlavačková

Specializace: Neurologie
Pracoviště: neurologická ambulance Uherský Brod

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: