Feminella vagi c chlamydia

Dobrý den, Na zakladě preventivního testu na chlamydie došlo k podezření - bez příznaků, žádných problému, šlo čistě o můj klid. Na testu se objevila nepatrná druhá čarka skoro neviditelná, takze jsem dostala pro jistotu doxyhecal a etnizol na 10 dní. K tomu jsem začala brát wobenzym na posílení imunity, chtěla jsem se zeptat zda je možné do léčby zapojit i přípravek feminella vagi c pro prevenci. Co si myslíte o preventivních testech? Mám přítele, který pro jistotu byl také u lékaře a čekame na výsledky, dle mého názoru budou negativní, ale potvrzeno to zatím není. Jak dlouho po dobrání antibiotik v případě potvrzení negativniho vysledku u přítele se máme chránit? Bylo mi řečeno, že na kontrolu nemusím jen v případě potíží, které nebyly. Je to v pořádku?

Odpověď odborníka:

Pokud nejsou obtíže na kontrolu nemusíte a budou li negativní výsledky ji jež další ochrana zbytečná. Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: