Femivaxinumneo

Dobrý den je to ani ne pár dní co pociťuji svědivý až někdy palivý pocit uvnitř pochvy i při močení ale není to až tak tragické. Proto bych se chtěla zeptat zda bych si mohla preventivně pořídit FemiVaxinumNeo.Děkuji za odpověď . Hezký den

Odpověď odborníka:

Dobrý den, tento preparát je jedním z těch, které opravdu pomohou potlačit nepříjemné svědění a dyskomfort v pochvě. Určitě ho vyzkoušejte.

MUDr. Renata Kavanová
MUDr. Renata Kavanová

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: soukromá praxe My.Gyn, s.r.o.

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Příznaky benigní hyperplazie prostaty
Články: Příznaky benigní hyperplazie prostaty
Ne každou potíž při močení...
Skřípání zubů u dětí během spánku působí problémy ve škole
Vyšetření konečníku
Články: Vyšetření konečníku
Vyšetření konečníku patří...
Pěšky nebo na kole - Tipy na výlety
Nalaďte se na svůj biorytmus
Články: Nalaďte se na svůj biorytmus
Noční směny v továrnách...
Záněty vaječníků mohou vést k neplodnosti (II. část)
Články: Záněty vaječníků mohou vést k neplodnosti (II. část)
Záněty vaječníků mohou při...
7 800 Tipů kam na výlet z celé ČR
Turistikou ke zdraví s Turistika.cz
Naposledy čtené: