Femoden a dalacin c

Dobrý den, má dalacin c vliv na snížení účinku antikoncepce Femoden? Dnes jsem vzala 9.pilulku a začínám brát dalacin c po 8 hodinách na zuby. Děkuji za odpověď.

Odpověď odborníka:

Antikoncepce při braní antibiotik nebývá ovlivněna,pokud chcete mít absolutní jistotu v době užívání ATB použijte ještě kondom. Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: