Femoralni kyla

Dobry den, jsem 7 tydnu po operaci femoralni kyly. Zajimalo by me, kdy je mozne zacit chodit lezt na stenu? Operace byla provedena klasicky, ne laparoskopii.

Odpověď odborníka:

Dobrý den, Kateřino. Bylo by dobré dodržet 3 měsíce režim bez větší zátěže, i když u femorální kýly je riziko recidivy nižší. Čili zbývá Vám ještě 4-5 týdnů a mělo by to být vpořádku. Mimo lezení se ale můžete vklidu věnovat plavání anebo jinému rekondičnímu sportu, kde nedochází k napínání břišní stěny. Hezký den.

MUDr. Tomáš Šebek
MUDr. Tomáš Šebek

Specializace: Chirurgie zaměřená na laparoskopické operace
Pracoviště: Chirurgické oddělení Nemocnice Na Františku

Poradna uLékaře.cz

Poraďte se s lékařem ohledně kýly

Rychlá odpověď

již do 6 hodin

Za pár kaček

již od 29 Kč

A bez čekání

žádné čekárny a nemocnice

Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Samovyšetření prsu - Máš to ve svých rukou!
Články: Samovyšetření prsu - Máš to ve svých rukou!
Rakovina prsu je u nás v...
Ženská ejakulace
Články: Ženská ejakulace
Ženskou ejakulaci neboli...
Parazité - nechtěné suvenýry v lidském těle
Články: Parazité - nechtěné suvenýry v lidském těle
Není to příjemné pomyšlení...
Pěšky nebo na kole - Tipy na výlety
Seriál o rakovině ledvin: metastázy
Články: Seriál o rakovině ledvin: metastázy
Patříte k pacientům, kterým...
Vyšetření štítné žlázy
Články: Vyšetření štítné žlázy
Vyšetření štítné žlázy je...
7 800 Tipů kam na výlet z celé ČR
Turistikou ke zdraví s Turistika.cz
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x