Fermalac vaginal

Dobrý den, chtěla bych se zeptat jestli je pro mě tento přípravek vhodný. Před měsícem jsem měla léčený zánět tabletami Klion. Ovšem už po týdnu a půl se vrátil a teď mám tablety Polygynax. Už jsem z toho zoufalá a bojím se že se zánět opět vrátí. Je možné abych tento přípravek používala jako prevenci bez porady s mou gynekoložkou? Děkuji za odpověď

Odpověď odborníka:

Dobrý den, přípravek Fermalac můžete volně začít užívat. Je určený k obnově přirozených poměrů v pochvě po předchozí léčbě zánětů. Případné budoucí zánětlivé obtíže bude však lepší vždy léčit po poradě s lékařem.

MUDr. Martina Hasilová
MUDr. Martina Hasilová

Specializace: Gynekologie
Pracoviště: Ústav pro péči o matku a dítě, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
-2 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: