Fetiš

Dobrý den, je mi 26 let, jsem fetišista. Chtěl bych se zeptat, jestli by se dalo zmírnit nutkání na masturbaci když v létě vidím bosá ženská chodidla, či případně jak začít myslet na něco jiného když se nemohu soustředit na práci. V práci kolegyně rády nosí otevřené boty a mé pracovní výkony z tohoto důvodu nejsou úplně tipťop. Když jsem někde sám a mám k dispozici jejich boty, musím k nim prostě pričichnout. Děkuju za rady.

Odpověď odborníka:

Dobrý den, to je otázka pro sexuologa, případně pro psychoanalytika. Může to mít spojení s dětstvím, kdy je možné, že v období kdy Vaše matka mohla chodit nějak pro Vás zajímavě oblékaná, nebo jste v tomto období prožíval nějaké situace, které Vám působily slast. Může to být prostě tak, že je pro Vás nějak významné se k té situaci vrátit, doporučila bych tedy sexuologa a dle mého soudu, bych se přiklonila ke kvalitní psychoanalýze najdete na internetu. Je to poměrně drahá služba, platí se 500 - až 1000 Kč za hodinu, ale asi je to jedna z možných cest. Mastrubace je řešení, které se rádo nabízí. Nicméně problémy sexuálního charakteru, mají stejně hlubší podtext spojený s dětstvím. Je nutné se podívat blíže na vztahy a i na svůj vztah k sobě, takto se Vám to transformuje velmi zjednodušeně, ale jde o to získat sebehodnotu a sebedůvěru a hodnotu ve vztazích, která tento pocit bezpečí nahradí kvalitním vztahem. Ať se daří. já se specializuji na závislosti spíše drogové. S pozdravem S.S.

Mgr. Simona Sedláčková
Mgr. Simona Sedláčková

Specializace: Adiktologie
Pracoviště: Centrum pro rodinu a Adiktologická ambulance, Drop In o.p.s.

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: