Fibroadenom

dobri den lekar my nasiel v lavom prsniku gulicku a povedal my ye je to nezhubny nador a ze ma velkost 10x15mm poslal ma k mojej gynekologicke a ta my povedala ze je to fibroadenom a ye staci ho len kontrolavat kazde 6 mesiacov terz pojdem na prvu kontrolu beriem vitamin c a mastodynom velmi sa bojim ze je to nieco vazne aj ked lekarka my povedala ze sa nemusim bat ale chcela by som vedeit aj iny nazor na to poradte my ci sa nemusim bat ked mam fibroadenom a ci podla vas je lebsie ho dat von alebo nie mozem tak kludne zit dalej?dakujem vam

Odpověď odborníka:

Dobrý den, pokud se opravdu jedná pouze o fibroademon, nemusíte mít strach, nejedná se totiž o zhoubný nádor. Přesto bych doporučoval jeho pravidelné kontroly a případně i chirurgické odstranění. Hezký den.

 
Líbí se vám odpověď?
-1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: