Fibroadenom

Dobrý den, od roku 2007 kdy jsem si nahmatala první bulku mi již vyoperovali 6 fibroadenomů, stále se mi tvoří nové a rychle rostou, po půl roce vždy cca o 100% svého rozměru, v součtu jich mám stále sedm, letos v říjnu jdu počtvrté na vyjmutí doufám tří. Existuje na to nějaký lék, alespoň na zastavení růstu? Jaká je pravděpodobnost, že budu moci v těhotenství po 8 vyoperovaných fibroadenomech kojit? Už jsem ochotna vyzkoušet cokoli. Děkuji mockrát za odpověď.

Odpověď odborníka:

Bohužel růst fibroadenomú nelze zastavit, myslím,že kojení by nemělo být ovlivněno,protože chirurg se jistě snaží zachovat zdravou tkáň mléčné žlázy. Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: