Fibroadenom a augmentace

Od roku 2007 jsem sledovaná na onkologickém oddělení z důvodu výskytu fibroadenomů v prsou. Ráda bych podstoupila augmentaci, je možné ji podstoupit, nezvyšuji tím riziko onemocnění?

Odpověď odborníka:

Míra rizika zde je a měl by jí stanovit onkolog či mammolog, ke kterému docházíte na pravidelné kontroly......pokud výkon bude povolen, tak není problém operaci provést.....
S pozdravem...
Lukáš Frajer

MUDr. Lukáš Frajer
MUDr. Lukáš Frajer

Specializace: Plastická chirurgie
Pracoviště: Klinika plastické estetické chirurgie Perfect Clinic

 
Líbí se vám odpověď?
+2 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: