Fibroadenom nebo rakovina?

Dobry den, na zacatku prazdnin jsem si nahmatala v levem ptsu bulku a tak jsem nevahala a okamzite sla ke gynekologovi, poslali me na sono, kde mi nasli 4 fibroadenomy, o velikosti 3-4 cm. Vyndali ki pouze jeden, trn nejvetsi (4,2 cm) a zbytek mi tam nechalu, se slovy: nebudu to delat, bylo by to na dlouho. Mesic po operaci jsem si nahmatala dalsi, vetsi boule, mnohem bolestivejsi, myslite, ze to bude vaznejsi? Hrozi treba rakovina prsou? Dekuji

Odpověď odborníka:

Nemyslím si že by se jednalo o rakovinu je potřeba vyšetření prsů ultrazvukem a podle toho zvolit další postup. Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
I na zánět průdušek platí homeopatika
Články: I na zánět průdušek platí homeopatika
Záněty průdušek a kašel...
Kvasinková infekce pochvy
Články: Kvasinková infekce pochvy
Kvasinková infekce pochvy...
Scintigrafie ledvin
Články: Scintigrafie ledvin
Scintigrafie (scinti...
Muzea, hrady, zámky .... 30.000 památek z celé ČR
Pozor na zvětšené lymfatické uzliny – mohou značit zánět i rakovinu
Jak si poradit se zánětem močových cest pomocí homeopatik
Články: Jak si poradit se zánětem močových cest pomocí homeopatik
Pálení a řezání v podbřišku...
Roztroušená skleróza
Články: Roztroušená skleróza
Roztroušená skleróza (RS...
Pěšky nebo na kole - Tipy na výlety
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x